Пословну 2019. годину завршавамо са позитивним билансом од преко 20 милона динараЗахваљући ангажовању свих запослених у ЈКП "Водовод-Шабац", пословну 2019. годину завршавамо са позитивним билансом, од преко 20 милона динара. Шапчани су током целе године имали континуирано снабдевање здравом пијаћом водом. Ове године уложили смо више од 70 милиона динара у ширење водоводне и кализационе мреже, са циљем да што већем броју породица омогућимо квалитетнији живот. Од великог броја пројеката на којима смо радили, посебно бих издвојила изградњу бустер станице на Мишару, која је предуслов за ширење водоводне мреже у селима Оридског басена. Сви суграђани који су показали интересовање и где је било техничких и законских могућности, прикључени су на мрежу.
Очекујем да ће 2020. година бити пословно још динамичнија, пре свега мислим на ширење канализационе мреже у Јевремовцу за 700 домаћинстава, а вредност радова је 1.7 милиона евра који ће бити финансирани средствима Водовода. Такође, на иницијативу мештана, као пилот пројекат, почећемо израду техничке документације за Штитар као јединствен пројекат у Србији који подразумева потпуно одвојен систем одвођења и пречишћавања комуналних отпадних вода.
Као и претходних година и ове године испоштовали смо договоре са грађанима које смо направили почетком године. Верујем да ће тако бити и 2020. године.

Подели ову вест